Wat is coaching? Studie keuze coaching voor jongeren Ouders Individuele Coaching

Help, wat moet ik nu kiezen? Welke studie past bij mij? Dat is lastig. Er hangt veel van af. Daar willen wij je bij helpen.

Herken jij deze keuze stress? Heb jij nog geen idee wat je wilt worden? We hebben gemerkt dat het enorm helpt als je eerst naar jezelf leert kijken.

Of misschien heb je wel een idee maar weet je niet of dit nu is wat je echt wilt? Wat bij jou past?

Ga met jezelf aan de slag via een coachingstraject. Je leert jezelf beter kennen op het terrein van interesses, talenten en eigenschappen. Veel jongeren hebben meer nodig dan de gesprekken met de decaan en de informatie op de open dagen. Er hangt veel van je keuze af. Doe het goed!

 

Keuze coaching voor jongeren - individueel traject

Dit traject is geschikt voor jongeren van HAVO 4 of 5 en VWO 5 en 6 en andere jongeren (MBO en anders) tot ongeveer 22 jaar. One-2-be is geschikt voor die jongeren die vragen hebben over: Welke studie-of beroepsrichting past bij mij? Help mij te zien wat bij mij past? Wat kan ik goed? Help, ik ben aan iets begonnen, maar dat was het niet. Maar wat wel?

Het traject bestaat uit 3 of 4 gesprekken van ongeveer 1,5 uur en helpt een antwoord te geven op die vraag. Je wordt zelf aan het werk gezet. Door het maken van workshops krijg je meer zicht op jezelf, je sterktes, je waarden en dat wat jou motiveert. 

Het is ook geschikt om eens met een coach te praten als je heel veel studies leuk vindt. Het kan je helpen om een beter gefundeerde keuze te maken uit al jouw mogelijkheden.