Home Visie Wie ben ik? Werkwijze

Wie ben ik?

Mijn pedagogische studie heeft mij veel bagage gegeven om naar opvoedingsprocessen te kijken en naar gedrag. Eerst was het vooral het terrein van de opvoeding waarin ik naar processen keek. In coaching zijn het situaties waar mensen hindernissen tegenkomen bij zichzelf, thuis, in relaties of op hun werk.

Elke keer weer is het geweldig te zien hoe mensen en jongeren perspectief ontwikkelen en energie krijgen van de dingen waar ze voor gaan. Vele jaren ontwikkelde ik cursussen en lezingen voor ouders en beroepsopvoeders. Het begeleiden van ouders geeft mij veel voldoening. In enkele gesprekken verandert er vaak veel in een gezin.

Voor mijn werkzaamheden in coaching en training werk ik als xpandtrainer met collega's samen. Het werkt inspirerend om met hen vanuit verschillende disciplines elkaar aan te vullen.

Daarnaast ben ik trainer voor de Stichting Psycho Pastorale Toerusting te Veenendaal. Vrijwillgers volgen een 2 jarige opleiding om pastoraal bezoeker te zijn of worden in hun kerkelijke gemeente.

Ik was vele jaren de vaste coach van het sprekersteam van Aan de Hand. Dit is een christelijk opvoedblad. www.aandehand.nl. Dit blad heet nu www.jentemagazine.nl

Ik volgde de opleiding bij de School voor Coaching in Leiden. Hiermee ben ik erkend coach geworden bij STiR.

Ik heb een opleiding Systemisch handelen en werken afgerond. Dit heeft mij veel vaardigheden gegeven op het terrein van begeleiden van mensen en processen.

Een inspirerende training bij School voor training, De Galan in Wageningen leert me weer opnieuw te kijken naar mijn trainingsvaardigheden.

Insight Focus Therapy, 4 modules gevolgd. De training volgde ik deels in het buitenland en in Nederland.